Koulutus

Koulutus on ProTrainIT:n yksi tärkeimmistä osa-alueista ja olemme tehneet sitä pitkään. Mikäli olet hakemassa räätälöityä koulutusta organisaatiollesi tai yksittäistä kurssipaikkaa itsellesi, niin toivottavasti oheisesta tarjonnasta löydät haluamasi.

Tämän sivun oikeassa reunassa olevassa valikossa löytyvät tällä hetkellä aktiiviset kurssit, joita järjestämme joko suoraan tai yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Mikäli ohjelmastamme ei löydy hakemaasi yksittäistä kurssipaikkaa, niin kannattaa muistaa, että kumppaneidemme tarjonnasta todennäköisesti löytyy kyseinen koulutus. Tässä ohjelmassa näkyy ainoastaan ne kurssit, joita pidämme joko itse tai koulutamme yhteistyökumppaneiden kursseilla.

Toki meillä on laaja valikoima koulutuksia, joita järjestämme räätälöidysti, mutta ne eivät näy välttämättä tässä tarjonnassa. Tästä kategoriasta löytyy mm. Windows Active Directory, Group Policy, Windows-tietoliikenne.

Mikäli olet etsimässä organisaatiollesi räätälöity koulutusta ja oheisesta tarjonnasta ei sellaista löydy , niin kannattaa kysyä löytyykö meidän tai kumppaniemme tarjonnastamme tarvittavaa koulutusta.

Me emme suinkaan kouluta kaikkea, mutta yhteistyökumppaneidemme kautta tarjonta on erittäin laaja.